1. Dönem
KoduAdıTLPAKTS
GMD 5501Gıda Mühendisliği ---18
GMD 5101Gıda Mühendisliğinde Uygulama ve Araştırma Teknikleri3006
FEN 5501Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği 3006
Toplam60030
2. Dönem
KoduAdıTLPAKTS
GMD 5502Gıda Mühendisliği ---12
GMD 5102İstatistiksel Yöntemler3006
GMD 5806Seminer0006
FEN 5000Tez Çalışması0006
Toplam30030
3. Dönem
KoduAdıTLPAKTS
TEZ 5000Tez Çalışması00024
UZM 5000Uzmanlık Alanı0006
Toplam00030
4. Dönem
KoduAdıTLPAKTS
TEZ 5000Tez Çalışması00024
UZM 5000Uzmanlık Alanı0006
Toplam00030
Gıda Mühendisliği
GMD 5205Gıdaları İşlemede Meydana Gelen Değişmeler3006
GMD 5243Meyve ve Sebze İşlemede Yeni Uyg.3006
GMD 5213Gıda Güvenliği3006
GMD 5201Iso 9000 Kalite Güvence Sistemleri3006
GMD 5255Gıda Endst. Biyolojik Ayırma İşlem.3006
GMD 5263Enzim Kinetiği3006
GMD 5207Gıda Kalite Kontrolünde Son Gelişmeler3006
GMD 5261İleri Yağ Teknolojisi3006
GMD 5251Soğuk Tekniği ve Teknolojisi3006
GMD 5209Hububat Kimyası3006
GMD 5245Hububat Teknolojisinde Yeni Gelişm.3006
GMD 5211İleri Gıda Mikrobiyolojisi3006
GMD 5217Probiyotik Mikr.Ve Gıda San.Kul.Al.3006
GMD 5219Gıda Anlz.Spektroskopik Yöntemler3006
GMD 5215Duyusal Analiz Teknikleri3006
GMD 5247Et ve Et Ürünlerinde Muhaf. Met3006
GMD 5259Et ve Et Ürünleri Üretim Teknikleri3006
GMD 5249Süt Teknolojisinde Yeni Gelişmeler3006
GMD 5253Su Ürünleri İşleme Teknolojisi3006
GMD 5241Süt Teknolojisinde Kurutma Tekniği3006
GMD 5203Yağ Kimyası3006
GMD 5265Biyomimetik3006
GMD 5267Atık ve Yan Ürün Değerlendirilmesinde Yenilikçi Ekstraksiyon Teknikleri3006
GMD 5271Gıda Hidrokolloidlerine Giriş3006
GMD 5269Gıda Ambalajlamada İleri Teknolojiler3006
Gıda Mühendisliği
GMD 5204Gıda Analiz. Kromatografik Yönteml.3006
GMD 5214Gıda Stabilitesi3006
GMD 5216Gıda Biyoaktifleri3006
GMD 5252Depolama Teknikleri3006
GMD 5260Gıda Tekstürü ve Değerlendirme Yöntemleri3006
GMD 5206Gıda Kaynaklı Patojenler3006
GMD 5210Fermantasyon Mikrobiyolojisi3006
GMD 5212Süt ve Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi3006
GMD 5218Fonksiyonel Gıdalar ve Yeni Ürün Geliştirilmesi3006
GMD 5208Gıdalarda Renk Analiz Yöntemleri3006
GMD 5246Gıda San.Isısal Olm.Yeni Muh.Tekn.3006
GMD 5202Et Mikrobiyolojisi ve Hijyen3006
GMD 5254Gıda End. Sanitasyon Pren.3006
GMD 5248Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi3006
GMD 5250Çikolota ve Şekerli Ürünler Teknolojisi3006
GMD 5256Gıdalarda Isısal İşlemler3006
GMD 5240Gıda İşl. İçme ve Kullanma Suları3006
GMD 5244Katı Yağ ve Üretim Teknolojisi3006
GMD 5258Biyoprosesler3006
GMD 5262Biyosensörler3006
GMD 5898Yenilikçilik ve Proje Yönetimi3006
GMD 5266Meyve Sebze Endüstrisinde Yeni Ürün Tasarımı3006
GMD 5269Gıda Ambalajlamada İleri Teknolojiler3006
GMD 5270Gıda Endüstrisinde Yalın Üretim ve Yönetim3006
GMD 5272Gıda Gamları Analiz Yöntemleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları3006