Ders KoduDers Adı
FEN 5000Tez Çalışması
FEN 5501Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği
GMD 5101Gıda Mühendisliğinde Uygulama ve Araştırma Teknikleri
GMD 5102İstatistiksel Yöntemler
GMD 5201Iso 9000 Kalite Güvence Sistemleri
GMD 5202Et Mikrobiyolojisi ve Hijyen
GMD 5203Yağ Kimyası
GMD 5204Gıda Analiz. Kromatografik Yönteml.
GMD 5205Gıdaları İşlemede Meydana Gelen Değişmeler
GMD 5206Gıda Kaynaklı Patojenler
GMD 5207Gıda Kalite Kontrolünde Son Gelişmeler
GMD 5208Gıdalarda Renk Analiz Yöntemleri
GMD 5209Hububat Kimyası
GMD 5210Fermantasyon Mikrobiyolojisi
GMD 5211İleri Gıda Mikrobiyolojisi
GMD 5212Süt ve Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi
GMD 5213Gıda Güvenliği
GMD 5214Gıda Stabilitesi
GMD 5215Duyusal Analiz Teknikleri
GMD 5216Gıda Biyoaktifleri
GMD 5217Probiyotik Mikr.Ve Gıda San.Kul.Al.
GMD 5218Fonksiyonel Gıdalar ve Yeni Ürün Geliştirilmesi
GMD 5219Gıda Anlz.Spektroskopik Yöntemler
GMD 5240Gıda İşl. İçme ve Kullanma Suları
GMD 5241Süt Teknolojisinde Kurutma Tekniği
GMD 5243Meyve ve Sebze İşlemede Yeni Uyg.
GMD 5244Katı Yağ ve Üretim Teknolojisi
GMD 5245Hububat Teknolojisinde Yeni Gelişm.
GMD 5246Gıda San.Isısal Olm.Yeni Muh.Tekn.
GMD 5247Et ve Et Ürünlerinde Muhaf. Met
GMD 5248Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi
GMD 5249Süt Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
GMD 5250Çikolota ve Şekerli Ürünler Teknolojisi
GMD 5251Soğuk Tekniği ve Teknolojisi
GMD 5252Depolama Teknikleri
GMD 5253Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
GMD 5254Gıda End. Sanitasyon Pren.
GMD 5255Gıda Endst. Biyolojik Ayırma İşlem.
GMD 5256Gıdalarda Isısal İşlemler
GMD 5258Biyoprosesler
GMD 5259Et ve Et Ürünleri Üretim Teknikleri
GMD 5260Gıda Tekstürü ve Değerlendirme Yöntemleri
GMD 5261İleri Yağ Teknolojisi
GMD 5262Biyosensörler
GMD 5263Enzim Kinetiği
GMD 5265Biyomimetik
GMD 5266Meyve Sebze Endüstrisinde Yeni Ürün Tasarımı
GMD 5267Atık ve Yan Ürün Değerlendirilmesinde Yenilikçi Ekstraksiyon Teknikleri
GMD 5269Gıda Ambalajlamada İleri Teknolojiler
GMD 5270Gıda Endüstrisinde Yalın Üretim ve Yönetim
GMD 5271Gıda Hidrokolloidlerine Giriş
GMD 5272Gıda Gamları Analiz Yöntemleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
GMD 5806Seminer
GMD 5898Yenilikçilik ve Proje Yönetimi
TEZ 5000Tez Çalışması
UZM 5000Uzmanlık Alanı