1-
|
Atatürk ilkeleri ışığında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş tarihi bilgisine sahip olabilme
|
|
2-
|
Hem sözlü ve yazılı Türkçe etkin iletişim kurabilme
|
|
3-
|
Tavukçulukla ilgili İngilizce kaynakları takip edebilecek düzeyde İngilizce yeteneğine sahip olabilme
|
|
4-
|
Kanatlı hastalığı, kanatlı anatomisi ve fizyolojisi hakkında bilgi sahibi olabilme
|
|
5-
|
Kanatlı tür ve alt türleri öğrenebilme
|
|
6-
|
Ticari tavukçuluk öğrenebilme
|
|
7-
|
Süs ve Hobi amaçlı kanatlı yetiştiriciliğini öğrenebilme
|
|
8-
|
Yem katkı maddeleri, kanatlı hayvan yemleri ve kanatlı hayvan yemlerini öğrenebilme
|
|
9-
|
Kümes hayvanı yetiştiriciliği ve kuluçka tekniğini öğrenebilme
|
|
10-
|
Tavukçulukla ilgili biyoteknolojik gelişmeleri takip edebilme
|
|
11-
|
Kümes ve kümes ekipmanlarını tanıyabilme
|
|
12-
|
Kümes hayvancılığı üretimiyle ilgili pratik uygulamaları öğrebilme
|
|
13-
|
Kümes hayvancılığı endüstrisinin üretim ve pazarlama problemlerini kavrayabilme, çözüm ve öneri getirebilme
|
|
14-
|
Tavukçuluk kaynaklarının sürdürülebilirliğini öğrenebilme
|
|