Ders KoduDers Adı1234567891011
FEN 5000Tez Çalışması00000000000
FEN 5501Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği 00000000000
GMD 5101Gıda Mühendisliğinde Uygulama ve Araştırma Teknikleri35045000030
GMD 5102İstatistiksel Yöntemler55454223141
GMD 5201Iso 9000 Kalite Güvence Sistemleri05504000000
GMD 5202Et Mikrobiyolojisi ve Hijyen30030040400
GMD 5203Yağ Kimyası44444444444
GMD 5204Gıda Analiz. Kromatografik Yönteml.33234253322
GMD 5205Gıdaları İşlemede Meydana Gelen Değişmeler40202233301
GMD 5206Gıda Kaynaklı Patojenler24233403040
GMD 5207Gıda Kalite Kontrolünde Son Gelişmeler33340000000
GMD 5208Gıdalarda Renk Analiz Yöntemleri05550000000
GMD 5209Hububat Kimyası44000050500
GMD 5210Fermantasyon Mikrobiyolojisi22020003300
GMD 5211İleri Gıda Mikrobiyolojisi33333032204
GMD 5212Süt ve Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi03333233434
GMD 5213Gıda Güvenliği33300301200
GMD 5214Gıda Stabilitesi44440000000
GMD 5215Duyusal Analiz Teknikleri02101000000
GMD 5216Gıda Biyoaktifleri33240000000
GMD 5217Probiyotik Mikr.Ve Gıda San.Kul.Al.33020003431
GMD 5218Fonksiyonel Gıdalar ve Yeni Ürün Geliştirilmesi00000005505
GMD 5219Gıda Anlz.Spektroskopik Yöntemler42453000000
GMD 5240Gıda İşl. İçme ve Kullanma Suları40055000500
GMD 5241Süt Teknolojisinde Kurutma Tekniği33440324300
GMD 5243Meyve ve Sebze İşlemede Yeni Uyg.33052040502
GMD 5244Katı Yağ ve Üretim Teknolojisi44344444444
GMD 5245Hububat Teknolojisinde Yeni Gelişm.44000050004
GMD 5246Gıda San.Isısal Olm.Yeni Muh.Tekn.34550020500
GMD 5247Et ve Et Ürünlerinde Muhaf. Met33333344443
GMD 5248Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi34234443334
GMD 5249Süt Teknolojisinde Yeni Gelişmeler33333234302
GMD 5250Çikolota ve Şekerli Ürünler Teknolojisi32331000000
GMD 5251Soğuk Tekniği ve Teknolojisi31203010000
GMD 5252Depolama Teknikleri44000050004
GMD 5253Su Ürünleri İşleme Teknolojisi00230040400
GMD 5254Gıda End. Sanitasyon Pren.40400253400
GMD 5255Gıda Endst. Biyolojik Ayırma İşlem.54532123521
GMD 5256Gıdalarda Isısal İşlemler54000000300
GMD 5258Biyoprosesler45440000000
GMD 5259Et ve Et Ürünleri Üretim Teknikleri33040000400
GMD 5260Gıda Tekstürü ve Değerlendirme Yöntemleri04005050000
GMD 5261İleri Yağ Teknolojisi34320000000
GMD 5262Biyosensörler33404445440
GMD 5263Enzim Kinetiği55333400000
GMD 5265Biyomimetik44433544300
GMD 5266Meyve Sebze Endüstrisinde Yeni Ürün Tasarımı00000000000
GMD 5267Atık ve Yan Ürün Değerlendirilmesinde Yenilikçi Ekstraksiyon Teknikleri00000000000
GMD 5268Gıda Ambalajlamada İleri Teknolojiler00000000000
GMD 5270Gıda Endüstrisinde Yalın Üretim ve Yönetim00000000000
GMD 5271Gıda Hidrokolloidlerine Giriş00000000000
GMD 5272Gıda Gamları Analiz Yöntemleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları00000000000
GMD 5806Seminer02010322221
GMD 5898Yenilikçilik ve Proje Yönetimi34443304403
TEZ 5000Tez Çalışması00000000000
UZM 5000Uzmanlık Alanı00000000000